onsdag 12 december 2018

WOLF-Garten Grävspade ASP-D 73ADA006650


https://www.newhome.se/wolf-garten_gravspade_asp-d__73ada006650
WOLF-Garten Grävspade ASP-D
 
Ergonomiskt utformad spetsig grävspade med vinklat skaft och rejält D-handtag för tuffa men bekväma arbetsuppgifter. Totallängd är hela 123 cm.
 
När man gräver eller skyfflar jord är det viktigt med redskap som håller måttet och står pall för det hårda slitaget. Det är dock inte alltid samma spade som passar perfekt. Därför har WOLF-Garten en spade för grävarbeten och en annan mer allroundmodell för skyffling, anläggning, plantering mm. 
 
Bladet som ska tåla allt slitage är tillverkat i det speciella borstålet som har utmärkta hållfasthetsegenskaper med en hög brottgräns och dessutom 
erbjuder materialet en hög hårdhet i kombination med förbättrade
slitage-egenskaper jämfört med konventionella material. Bladet är upptill förskedd med en bredkant som förenklar grävarbetet. 
 
Spaden är utrustad med ett rejält D-handtag som ger optimal kontroll och extremt behändig om man behöver förflytta jordmassor kortare sträckor gåendes. Stålskaftet är förstärkt med en gummibeläggning som dessutom är sträv i ytan för att motverka glidningar. Spaden har även en tilltagen längd som ger mindre påfrestningar på ryggen genom en ergonomiskt arbetsställning.  
 
Tillverkad på redskapsfabriken i Europa.
 
Bladets arbetsbredd: 19 cm
Garanti: 2 år
Spadens längd: 123 cm inkl D-handtaget"
via NewHome.se https://www.newhome.se/wolf-garten_gravspade_asp-d__73ada006650 Köksredskap

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar