måndag 24 mars 2014

Sveriges Bästa Gasolgrillar 2014

Nu är grillsäsongen på gång igen, och i år börjar den tidigare. Det passar ju bra då att se över grillen inför säsongen 2014.

Här nedan listar jag de grillar:


  • Futur Trio De Luxe
    Trio De Luxe är en grill som fått en del prisvärd extrautrustning: Sidobrännaren har 3,5 Kw effekt, sidobrännaren är försänkt och har dessutom en vändbar kärlhållare som gör den till en utmärkt WOK. Utöver detta har man lagt till en extra stekhäll för sidobrännaren samt både skärbräda och rostfritt kärl som är integrerade i sidobordet. 





  • Landmann Flatbead Exclusive
    Exklusiv gasolgrill med effektiv sidobrännare, perfekt att koka grönsaker eller t.ex potatis på. Grillen är lätthanterlig och blir snabbt varm. Från start till färdig att grilla tar det ca 8 - 10 minuter. Integrerad tändning i alla vreden. Fyra hjul gör att grillen är lätt flyttbar.




  • Landmann Avalon
    Landmann Avalon 12794 är mellanstorleken i Premiumserie. Har 3 huvudbrännare, nedsänkt sidobrännare och en vertikal infrabrännare. Elektriskt grillspett för dig som verkligen vill utnyttja grillen optimalt. Skyddshuv ingår i priset och skyddar den snygga grillen mot väder och vind.









  • Beefeater Discovery 1-1000 inkl PK5
    En fantastisk grill som verkligen ger krydda åt grillivet. Fyra brännare i gjutjärn. Stek och grillhäll i emaljerat gjutjärn.Kok och stekhuv i rostfritt ingår liksom väderskydd.Värmefördelningsplåtar i rostfritt och värmehylla.




  • Landmann Avalon 12781
    Grillen för dig som vill glänsa och vara grillkungen. Grillen som allt du behöver för en lyckad fest.Grantibänk, inbyggd belysning, skyddhuv, el-grillspett med separat brännare Is/kylbehållare för mat eller dryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar